Koffie net zo uniek als jij

Bijzondere momenten zijn overal om ons heen. Kleine momenten, maar ook grote. Genieten van de zon na een regenbui. Thuiskomen in een warm huis met liefdevolle mensen om je heen. Uitgesproken waardering nadat je iemand hebt geholpen. Een nieuwe baan, afgestudeerd of ingetrokken in je droomhuis. Onze dagen vullen zich met momenten waar we bij willen stilstaan. Daar hoort een rustpunt bij dat het moment weet vast te houden.

Met koffie van Lagendi wordt elk moment vanzelf bijzonder. Lagendi selecteert de meest exclusieve bonen ter wereld. De meest onherbergzame gebieden leveren namelijk de meest unieke smaken. Bij een niet-actieve vulkaan, in een vrijwel onbewoonde regio of van kleinschalige, onafhankelijke boeren. Lagendi stopt niet tot de allerbeste boon voor de blend is gevonden. Als de bonen zijn geselecteerd, worden deze apart gebrand op de eigen, unieke hitte en duur. Zo komt elke boon ultiem tot zijn recht voordat het melangeren start. Het eindresultaat is een koffie die uniek is, net als jij.

Ons verhaal

Lagendi is ontstaan uit de persoonlijke overtuiging dat het maken en drinken van koffie beter kan en moet. Het maken van koffie is een zeer arbeidsintensief proces, zowel in de landen waar de koffie wordt verbouwd als de punten waar de koffie wordt gebrand en gemelangeerd. Daarom vinden wij bij Lagendi dat elke stap in dit proces met de grootste zorg moet plaatsvinden. Wanneer kennis, kunde en aandacht samenkomen, is een prachtig eindproduct gegarandeerd.

do good and drink lagendi

Het drinken van het perfecte kopje koffie zou niet alleen voor jou een mooie ervaring moeten zijn. Daarom vindt Lagendi het belangrijk dat we ook anderen betrekken bij ons streven naar perfectie. Zo steunen wij elk jaar een goed doel dat zich bezighoudt met waterbeheer en het behoud van natuur en regenwoud. Jij helpt ons met het streven naar een betere wereld, want van elke verkochte consumentenverpakking gaat er €1 naar dit zorgvuldig geselecteerde goede doel. Zo geniet jij van speciale koffie op bijzondere momenten en help je anderen aan een betere leefomgeving.

over de lagendi blends

Bij Lagendi werken we alleen met koffiebonen van de hoogste kwaliteit uit de beste gebieden. Dankzij speciale afspraken met onze koffieboeren uit Brazilië, Guatemala en El Salvador, krijgen wij altijd hun beste Arabica bonen. Deze drie verschillende bonen worden elk separaat gebrand in de koffiebranderij die al meer dan 150 jaar prachtwerk levert. Dankzij deze drie aparte brandingen is het mogelijk om elke boon op zijn ideale temperatuur en volgens zijn beste curve te branden. Elke roasting wordt geproefd en getest volgens onze eigen opgestelde standaarden. Alleen de beste en meest exclusieve koffiebonen redden het naar het melangeren, wat volgens een unieke en geheime formule wordt uitgevoerd.

Na het melangeren worden de blends in een luchtdichte zak verpakt, waardoor de bonen hun heerlijke aroma blijven behouden. Deze zak zit vervolgens in een prachtig doosje, welke de rijke sensatie van de bonen reflecteert. Op deze manier kan de verpakking een prominente plaats innemen in de keuken of wordt het geven van deze bijzondere koffie een echt cadeau.

EXCLUSIEVE KOFFIE OP EXCLUSIEVE LOCATIES

De koffie van Lagendi is exclusief te beleven bij geselecteerde restaurants. Bij deze restaurants is het ook mogelijk om de koffie aan te schaffen zodat je het luxueuze gevoel ook thuis kunt creëren. Wij kiezen er bewust voor om de koffie alleen via deze kanalen aan te bieden, omdat het vervaardigen van de blend een uniek en arbeidsintensief proces is. Om de kwaliteit altijd te kunnen blijven waarborgen, is het zaak dat de oplages klein blijven.

Lagendi in de horeca

Als eigenaar van een van de best beoordeelde restaurants van Nederland, weet je dat koffie een van de belangrijkste dranken op het menu is. Je wilt dat je gasten een uitzonderlijk bezoek beleven, dus schenk je koffie die hen een bijzonder gevoel geeft. Om je gasten dermate in de watten te leggen is de koffie van Lagendi de beste keuze. De unieke melange van de hoogste kwaliteit koffiebonen zorgen voor een waardevolle afsluiting van het met zorg samengestelde diner.

Om in aanmerking te komen voor het schenken van de koffie van Lagendi, neem je contact met ons op. Wij zullen tijdens een bezoek meer vertellen over het proces van het selecteren en melangeren van de koffiebonen en de roasting van de blend. Vervolgens zijn wij erg benieuwd naar jouw visie, zodat we kunnen bepalen of Lagendi de juiste koffie is voor jouw restaurant.

De koffie van Lagendi kan prima naast de reguliere koffie geschonken worden. De koffie van Lagendi is er namelijk vooral voor de bijzondere momenten. Is er iets te vieren, de opening van een leuke bijeenkomst of een afsluiting van een chique diner? Met de koffie van Lagendi wordt elk moment bijzonder. Je gasten zullen deze luxueuze ervaring waarderen en aanbevelen aan anderen.

Schenk je gasten een beleving. Schenk Lagendi.

Lagendi
Vissersdijk Beneden 70
3319 GW Dordrecht

E-Mail: info@lagendi.nl
Telefoon: 085-06 085 04

KvK 66154154
BTW Nummer NL002056960B77

Copyright 2024 © Lagendi. All rights reserved.