Exclusieve koffie bij Bistro Iets Anders

Een diner bij Bistro Iets Anders moet natuurlijk afgesloten worden met een heerlijke kop koffie. “Waar veel restaurants de koffie als een sluitpost zien, behandelen wij het juist als de perfecte manier om een fijne avond mee af te sluiten. Daarom hebben we gekozen voor de in Italië gebrande koffie van Südland.”

Het bourgondische plaatje compleet

Heeft u gekozen voor alleen een hoofdgerecht of een twee- of driegangen menu? Lekker gegeten aan een van de gezellige tafels of gemakkelijk aan de bar? Klassiek Frans of een fijne saté? Welke keuze u ook heeft gemaakt, met een kopje koffie sluit u uw bezoek aan Bistro Iets Anders altijd plezierig af. De koffie van Südland is luxueus, maar heeft ook een persoonlijke benadering, precies wat Bistro Iets Anders ook nastreeft. Een fijne smaak met een zuidelijk accent: bourgondisch in een kopje!

Koffie uit het beste servies

Net zoals er voor verschillende soorten wijn ook aparte glazen zijn, heeft Bistro Iets Anders ook exclusief servies van Südland voor de koffie. Dit mooie servies past perfect bij wat wij uitstralen en de koffie smaakt er extra lekker door.

Kom gerust binnenkort langs om zelf deze heerlijke nieuwe koffie te proberen!

Iets Anders
Pickeplein 4, Noordwijk.